Адвокатска колегия Стара Загора организира Кулинарен конкурс

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

След дългия период на социална изолация е време да си върнем чувството за общност. По стара традиция, най-добрия начин да общуваме помежду си е в обстановка на добра храна и много настроение.

За да отпразнуваме заедно идването на пролетта, с което и надеждата за по-добри дни за нас като адвокати, и не на шега, Адвокатски съвет на Адвокатска колегия Стара Загора организира Кулинарен конкурс при следните условия за участие:

1.Всеки, който има желание, може да приготви ястие по собствен избор, което да презентира на конкурса. Вида, количеството и качеството зависят само от вас. Без ограничение в броя на произведенията от един автор. Съавторството също е позволено.

2. Приготвеното от вас ястие ще бъде изложено в залата на Адвокатска колегия Стара Загора, дегустирано и класирано от нарочно избрано жури.

3. След приключване работата на журито и обявяване на победителите, всички заедно ще се постараем да не връщате храна вкъщи, като ще организираме лек коктейл с добро вино и приятна музика.

Събитието ще се състои на 1-ви април (петък) от 15,00 часа в залата на Адвокатска колегия Стара Загора на ул.Пазарска №35, ет.2.

Всички желаещи да се включат в конкурса с приготвени кулинарни произведения трябва да ги донесат за дегустация и оценка в залата на колегията не по-късно от 14,30 часа на 01.04.2022 година. Класирането ще се обяви на мероприятието в 15.00 часа, след което всички заедно ще дегустираме приготвеното от нашите колеги.

Каним всички, които имат желание да участват в конкурса или в дегустацията на приготвените от колегите ястия да споделим заедно празника.

Очакваме вашите кулинарни изненади, придружени с добро настроение и усмивки!

Адвокатски съвет на Адвокатска колегия Стара Загора

/ Новини