Кулинарен конкурс на АК Стара Загора

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

По случай 8-ми март – Международния ден на жената, Адвокатски съвет на Адвокатска колегия Стара Загора организира Кулинарен конкурс при следните условия за участие:

1.Всеки, който има желание, може да приготви ястие по собствен избор, което да презентира на конкурса. Вида, количеството и качеството зависят само от вас. Без ограничение в броя на произведенията от един автор Съавторството също е позволено.

2. Приготвеното от вас ястие ще бъде изложено в залата на Адвокатска колегия Стара Загора и дегустирано и класирано от нарочно избрано жури.

3. След приключване работата на журито и обявяване на победителите, всички заедно ще се постараем да не връщате храна вкъщи, като ще организираме лек коктейл с добро вино и приятна музика.

Събитието ще се състои на 8-ми март (четвъртък) от 15,00 часа в залата на Адвокатска колегия Стара Загора на ул.Пазарска №35, ет.2.

Всички желаещи да се включат в конкурса с приготвени кулинарни произведения трябва да заявят участието си до 17.00 часа на 07.03.2018 година в канцеларията на АК Стара Загора – на място, по телефона или на електронната поща, и да донесат за дегустация и оценка в залата на колегията своите кулинарни произведения не по-късно от 14,00 часа на 08.03.2018 година. Класирането на кулинарните произведения ще се обяви на мероприятието в 15.00 часа, след което всички заедно ще дегустираме приготвеното от нашите колеги.

Каним всички, които имат желание да участват в конкурса или в дегустацията на приготвените от колегите ястия да споделим заедно празника.

Очакваме вашите кулинарни изненади, придружени с добро настроение и усмивки!

Председател на АС

Адв.Златина Йовчева

/ Новини