ОНЛАЙН семинар на тема: АКТУАЛНИ ВЪПРОСИ НА ДОКАЗВАНЕТО В ГРАЖДАНСКИЯ ПРОЦЕС

Уважаеми колеги,

НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ЗА ЮРИДИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ съвместно с ЕКОВИС ТРЕЙНИНГ ЕНД ИВЕНТС, предлагат на вниманието на АДВОКАТСКА КОЛЕГИЯ – СТАРА ЗАГОРА:

ОНЛАЙН семинар на тема:

АКТУАЛНИ ВЪПРОСИ НА ДОКАЗВАНЕТО В ГРАЖДАНСКИЯ ПРОЦЕС

на 29 март 2024 г.(петък),

Лектори:

Стефан Кюркчиев – съдия в Софийски градски съд

Емануела Балевска – съдия във Върховен касационен съд до 2021г.

Национален център за юридическо обучение е създадено през 2003 г. като сдружение с идеална цел в обществена полза и организира обучения за професионалисти от различни области. Наши лектори са висококвалифицирани специалисти, представители на научните среди, съда, административните органи и специалисти на свободна практика. Обученията, организирани от нас са винаги на високо професионално ниво и са от изключителна полза за всеки специалист.

Надяваме се предложената тема да представлява интерес за адвокатската колегия, която представлявате.

Ще Ви бъдем благодарни, ако чрез Вашите комуникационни канали информирате членовете на АДВОКАТСКА КОЛЕГИЯ – СТАРА ЗАГОРА за предстоящия семинар, като от своя страна, с цел стимулиране на инициативата, предлагаме на Вашите членове специална отстъпка от 5% от обявената в програмата цена.

Като прикачен файл към настоящото писмо прилагаме програмата за предстоящия семинар с формуляра за регистрация, който след попълване участниците трябва да изпратят на имейл адрес: office@ecovis.bg

Благодарим Ви за отделеното време!

/ Семинари